"حق هستی" با موضوع اندیشه های تقریبی آیت الله علیدوست منتشر شد
کتاب حق هستی

حوزه/ کتاب حق هستی به زبان فارسی در موضوع تقریر اندیشه های تقریبی آیت الله ابوالقاسم علیدوست به قلم سید مرتضی حسینی کمال آبادی از شاگردان این استاد حوزه تدوین شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، کتاب حق هستی به زبان فارسی در موضوع تقریر اندیشه های تقریبی آیت الله ابوالقاسم علیدوست به قلم سید مرتضی حسینی کمال آبادی از شاگردان این استاد حوزه تدوین شد.

بر اساس این گزارش، قرار نویسنده بر آن است که در هر دفتر از مجموعه حق هستی به یک موضوع از منظومه فکری استاد خویش بپردازد و دفتر یکم از این مجموعه به اندیشه های تقریب میان مذاهب اسلامی و میان ادیان پرداخته است.

 

در پیشگفتار این کتاب آمده است:

«یکی از مصادیق «حق هستی» اندیشه‌های ناب متفکران است که در پرتو عقل و نقل، حق هستی را پاس می‌دارد؛ آری اندیشه، حق هستی است که باید رعایت و پرداخت شود. این نام را برای تبیین و تقریر اندیشه‌های آیت‌اللّه ابوالقاسم علیدوست حفظه‌الله برگزیدیم».

مجموعه «حق هستی» در هر جلد به یک موضوع از اندیشه‌های آیت الله علیدوست با عنوان «دفتر» می‌پردازد.

دفتر پیش رو دفتر یکم از این سفینه نامی و سامی است؛ در این دفتر از اندیشه‌های تقریبی میان مذاهب و ادیان سخن به میان می‌آید.

«مناظره میان آیت‌اللّه علیدوست و دکتر بن غامدی»، «شیعه، باورها و عملکردها»، «هجمه به اسلام با انواع تاکتیک‌ها»، «مدیریت مناظره»، «غرض ورزی یا جهالت»، «تبلیغ علیه امامت»، «تقریب با تنزل»، «من الاسلام للانسان»، «برادری انسانی، مبنای نوع دوستی»، «خانه مشترک بشریت» و «خاطره سفر به واتیکان» از جمله مطالب مطروحه در این کتاب است.

این کتاب در ۱۸۰ صفحه در قطع پالتویی با جلد سلفون سخت همراه با کاور به همت انتشارات پژوهشکده ادیب فقه جواهری به قیمت ۳۵ هزار تومان عرضه شده است.

مشتاقان می توانند این کتاب را از کتابگاه خریداری کنند.
https://basalam.com/ketabeadib/product/659830?sh=copy-user-product

معرفی پژوهشکده

پژوهشکده ادیب فقه جواهری در سال 1392 با هدف ارتقا سطح فهم دین براساس ادبیات عربی در حوزه علمیه قم شروع به کار کرد. این نهاد در تولید کتاب (کتابگاه)، مجله، فیلم های آموزشی کوشا بوده و سمینار نقشش ادبیات عربی در فرآیند استنباط و جشنواره ادبی سید علی خان مدنی ره از دیگر خدمت های پژوهشکده به ریاست استاد سید مرتضی حسینی کمال آبادی  است.

تماس با ما

تماس با پژوهشکده ادیب فقه جواهری

تماس با کتابگاه

از این راه ها در ارتباط باشیم

گفت و گو

پیام به پشتیبانی (پاسخگویی فوری)
09197459063

تماس

09197459063

شنبه تا پنج شنبه (9 الی 21)

ایمیل

info@arabadib.ir

 

کد پستی

3749113916

آدرس

قم، خیابان شهدا، ک23 شهید خوش رفتار، پ 3 پژوهشکده ادیب فقه جواهری
Template Design:Dima Group