سومین نشست مدیریتی ادبیات عربی در حوزه علمیه هست ها و بایدها، امروز به همت پژوهشکده ادیب فقه جواهری در سالن جلسات پارک علم و فناوری برگزار شد.
در ابتدای این نشست ریاست پژوهشکده، حجت الاسلام و المسلمین سید مرتضی حسینی کمال آبادی به تشریح چرایی برگزاری این سلسله نشست ها به شرح ذیل پرداختند:
ترمیم، پالاپیش و پیشرفت لازمه همه دانش ها است، که چون عهدی بر عهده دانشمندان قرار گرفته است، این رسالت ها را گاه در محتوای دانش اجرا می کنیم و گاه از نگاهی برون دانشی مانند فلسفه مضاف بدان می پردازیم، گونه ای از این نگاه برون دانشی را نگاه مدیریتی می نامیم.
از منظر مدیریتی می توان، جایگاه یک دانش در نظام آموزشی را کشف، و از آسیب ها و راه های پیشرفت سخن گفت.
سوگمئدانه باید گفت: ادبیات عربی در حوزه علمیه ایران و قم، دوران رکود خود را می گذراند و برای برون رفت از این رکود، باید نشست های مدیریتی را تقویت کنیم و آنچه در خزانه فکر صاحب نظران است را به بیان و بنان در آرویم. به همین منظور در این جلسه فاخر با محضر دو تن از ویژه دانان، دانش ادبیات عربی هستیم، استاد معظم حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای سید حمید جزایری مدیر مرکز تدوین کتب درسی حوزه علمیه و دانشمند معظم جناب آقای دکتر جنتی فر عضو کمیته ادبیات وزارت علوم.