کتاب حق هستی دفتر دوم ویژه نوآوری های آیت الله علیدوست منتشر می شود
سلسله کتاب های حق هستی به تبیین اندیشه های آیت الله ابوالقاسم علیدوست در ابعاد مختلف می پردازد.
دفتر دوم این مجموعه به نوآوری های ایشان در حوزه مسائل فلسفه فقه اختصاص دارد.
این دفتر روایتی است از بزنگاه های نوآوری در سه گانه «فقه و عقل» «فقه و عرف» و «فقه و مصلحت» که به قلم سید مرتضی حسینی کمال آبادی به رشته تحریر درآمده است.
دفتر دوم با شماره 2/1 ثبت شده است که نشانگر آن است دفاتری دیگر با عنوان نوآوری در حوزه های دیگر منتشر خواهد شد.
گزارش محتوا
آیت الله ابوالقاسم علیدوست، پژوهش های خود را مبتنی بر ظرفیت شناسی منابع و نهادهای فقهی و اصولی بنیان نهاده است او از پیوند فقه و عقل شروع می کند و با بهره گیری از ظرفیت های عقل ودر استنباط، کاربست مصلحت در فقه را با فقه امامیه مناسب سازی می نماید وی با ارائه نظریه «معقول های عرف نما»، ساده انگاری و عبور بسیط از عرف ها را با مشکل مواجه می کند و بدین سان کارایی استقلالی برای دسته ای از عرف ها قائل می شود و در کشف و بیان کارایی ابزاری عرف نیز پژوهشی نوآورانه دارد. این رویکرد استاد علیدوست زمینه و ظرفیت وسیعی برای تعامل بر هم افزای فقه و علوم انسانی و اجتماعی فراهم می سازد و البته همین موضوع سبب شد تا وی شایسته دریافت دومین جایزه جهانی علوم انسانی اسلامی تشخیص داده شود. او توانسته با طراحی مسئله پژوهشی دقیق با کاوشی گسترده و با روش صحیح فقه جواهری به پیشبرد دانش کمک شایانی نماید.

گزارش وضعیت
کتاب حق هستی دفتر دوم ویژه نوآوری های آیت الله علیدوست در حوزه فلسفه فقه به همت انتشارات پژهشکده ادیب فقه جواهری در قطع پالتویی با جلد سخت منتشر خواهد شد. علاقه مندان برای تهیه به فروشگاه اینترنتی کتابگاه مراجعه بفرمایند.

معرفی پژوهشکده

پژوهشکده ادیب فقه جواهری در سال 1392 با هدف ارتقا سطح فهم دین براساس ادبیات عربی در حوزه علمیه قم شروع به کار کرد. این نهاد در تولید کتاب (کتابگاه)، مجله، فیلم های آموزشی کوشا بوده و سمینار نقشش ادبیات عربی در فرآیند استنباط و جشنواره ادبی سید علی خان مدنی ره از دیگر خدمت های پژوهشکده به ریاست استاد سید مرتضی حسینی کمال آبادی  است.

تماس با ما

تماس با پژوهشکده ادیب فقه جواهری

تماس با کتابگاه

از این راه ها در ارتباط باشیم

گفت و گو

پیام به پشتیبانی (پاسخگویی فوری)
09197459063

تماس

09197459063

شنبه تا پنج شنبه (9 الی 21)

ایمیل

info@arabadib.ir

 

کد پستی

3749113916

آدرس

قم، خیابان معلم شرقی پ73
Template Design:Dima Group