
شرح رساله البرهان للعلامه السید محمد حسین الطباطبایی اثر محمد علی اسماعیلی نشر المصطفی به چاپ دوم رسید
شرح رساله البرهان للعلامه السید محمد حسین الطباطبایی
تتميز رسالة البرهان للعلامة الطباطبائي ل ب «الشمولية والاستيعاب» و «الإيجاز والاختصار» و «السلاسة في التعبير» على جنب «الإبداع والتجديد» اللذين ترتكز عليها حركة العلوم والمعارف البشرية وتطورها. ومن الواضح أن توفر هذه الخصائص في هذه الرسالة تجعلها متميزة عن الكتب الأخرى في صناعة البرهان، وتجعلها صالحة لأن تكون محورا للدراسة والتحقيق في مسائل هذه الصناعة. جاء هذا الكتاب الماثل بين يدي القارئ العزيز يشرح أسرار هذه الرسالة القيمة على ضوء المصدر الأولى المنطقية أولا، كما يقارن في مسائلها بين ما ذكره المصنف انيق و كل من المعلم الأول في كتاب البرهان والشيخ الرئيس في کتاب البرهان من الشفاء ثانية، ويختار بعض نصوص المنطقيين القدماء ثالثا، ويستمد لشرح الرؤى المنطقية للمصنف قليل من كتبه الأخرى رابعة و... نرجو أن يكون هذا العمل المتواضع خطوة في سبيل إبداء ثقافتنا الإسلامية الغنية.
خرید آنلاین از کتابگاه
https://arabadib.ir/shop/product/view/1/1249
کتابگاه ادیب
www.arabadib.ir
کتابگاه تماس
09197459063
کتابگاه تخفیف
فقط با خرید200 هزارتومان= ارسال رایگان
کتابگاه ایتا
https://eitaa.com/ketabgah
کتاب سرح العیون اثر علامه حسن زاده آملی به چاپ دهم رسید
کتاب سرح العیون فی شرح العیون
کتابگاه:
اثر حاضر، شرحی است بر کتاب «عیون مسائل النفس» که تالیف و نیز شرح آن به خامه علامه آیت اللَّه حسنزاده آملی است. این کتاب براساس حساب جمّلیِ لفظ جلاله «اللَّه»، مشتمل بر 66 «عین» است که در هر کدام، یکی از مسائل مهم نفس، شرح شده است. بهرهگیری از آیات قرآن و احادیث معصومان(ع) و نیز کلماتِ درسآموزِ حکیمان از ویژگیهای بارز این اثر است.
برای خرید این کتاب به کتابگاه مراجعه کنید (اینجا) کلیک کنید
کتاب فی حقیقة العشق اثر سهروری به همت نشر مولی به چاپ هفتم رسید خرید از کتابگاه
رسالهٔ «فی حقیقه العشق» یا «مونسالعشاق» نام رسالهای است از از شهابالدین سهروردی که از دوازده فصل نسبتاً کوتاه تشکیل شدهاست. سهروردی، در رسالهٔ فی حقیقه العشق (مونسالعشاق)، در مراحل و مراتب مختلف از عشق حکایت می کند.
برای خرید این اثر مهم به کتابگاه مراجعه کنید (اینجا) کلیک کنید.
"مونس العشاق" یا "شرح رساله فی حقیقه العشق" اثری است گرانبها به قلم "شهاب الدین یحیی سهروردی" ملقب به شیخ اشراق، که در آن با زبانی شیرین و دلفریب به تشریح مفهوم عشق می پردازد. "شرح رساله فی حقیقه العشق" یکی از محبوب ترین آثار نوشته شده در باب عشق است که روایت های جذاب و تمثیل وار آن، بیشتر علاقمندان به ادبیات را شیفته ی خود خواهد کرد. این کتاب علاوه بر اینکه با نثر زیبا و دلکش خود، در زمره ی یکی از اعلاترین آثار ادبی فارسی قرار می گیرد، در بردارنده ی قسمت هایی از عرفان و نظریات فلسفی "شهاب الدین یحیی سهروردی" است که به راستی باید او را نابغه ای در عرصه ی معرفت دانست. همین همراهی ادب و عرفان و فلسفه در کتاب "شرح رساله فی حقیقه العشق" یا "مونس العشاق" می باشد که سبب شده این اثر از چنین آوازه ای برخوردار باشد و نویسندگان و ادیبان مختلفی را تحت تاثیر قرار دهد.
آنچه "سهروردی" در این کتاب به آن معتقد است، ضرورت ایجاد تغییرات اساسی برای دستیابی به عشق و کمال، به شکلی همگانی است؛ به عبارتی از دیدگاه نویسنده، تا زمانی که همه ی مردم در کنار هم برای این مفهوم تلاش نکنند، عشق به آن جامعه ورود نخواهد کرد و هیچگونه تغییر اساسی در ابعاد فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و حکومتی بدون حرکت همگانی و اقدامات عملی جمیع مردم امکان پذیر نخواهد بود. "شرح رساله فی حقیقه العشق" اثری است که "سهروردی" در آن به یک بازآفرینی شگفت انگیز از فلسفه ی خاص خود می پردازد و تفسیرهایش از قرآن، سنت، معرفت و فلسفه را در قالب یک اثر عرفانی ویژه و بی نظیر ارائه می کند.
کتاب خدا از من دفاع خواهد کرد جریان های منجر به شهادت شهید بهشتی به چاپ پنجم رسید
در نخستین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی توسط دشمنان آن، اقدامات گوناگونی از جمله ترور شخصیتهای انقلاب، کودتا، نفوذ در ارگانهای انقلابی و انحراف آنها و همچنین تخریب چهره خدمتگذاران انقلاب اسلامی طراحی و اجرا شد.
در این میان آیتالله بهشتی مورد تهاجم گسترده دشمنان قرار گرفتند، به صورتی که حتی نیروهای انقلاب در این تهاجم دور از انصاف و اخلاق، تحت تأثیر قرار گرفتند و ایشان مظلومانه و صبورانه و راست قامت در برابر این تهاجمات ایستادند و شهادت ایشان دشمنان را رسوا و از صحنه سیاسی ایران حذف و خط امام را در کشور و میان تودههای مردم تثبیت نمود.
این کتاب روایت تحلیل جریانات منتهی به شهادت ایشان است که به قلم یکی از خبرنگاران روزنامه جمهوری اسلامی که از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام نیز بوده است، نگاشته و از این رو،در زمره آثار تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی محسوب میگردد.
قطع
رقعی
شابک
9ـ 383ـ 108 ـ 600 ـ 978
زبان
فارسی
نوبت چاپ
پنجم ـ 1402
تعداد صفحات
528
موضوع
انقلاب اسلامی
نويسنده/نويسندگان
سیدمحمدهاشم پوریزدانپرست
عذرخواهی نشر نی از مهدی هاتف و دیگر همکاران به علت اشتباه در قراردهایش
پیرو اظهارات مترجم محترم آقای مهدی هاتف در صفحه اینستاگرام خود که در انصاف نیوز هم بازنشر یافته است، نشر نی لازم می داند به اطلاع مخاطبان خود برساند:
1.میپذیریم که وقتی کتابی قابل انتشار و ویرایش پذیر تشخیص داده می شود و با مترجم / مولف آن قرارداد بسته می شود، هزینه ویرایش چون سایر هزینه های تولید کتاب بر عهده ناشران است. گنجاندن ماده ای در قراردادهای نشر نی مبنی بر دریافت بخشی از هزینه های ویرایش از مولف / مترجم از اساس اشتباه بوده است. نشر نی از بابت این اشتباه متاسف است و همه مولفان و مترجمان محترم طرف قرارداد خود و نیز عامه مخاطبان نشر نی عذر خواهی می کند.
2. نشر نی به طور خاص از آقای مهدی هاتف و همکاران دیگر که چنین مشکلی برایشان پیش آمده، عذر خواهی می کند و وظیفه خود می داند به نحو مقتضی موضوع را حل و جبران مافات کند.
کتاب تکاپوی پژوهشی در شناخت حیات اجتماعی دین در ایران اثر محمدرضا طالبان به همت نشر آرما منتشر شد
آخرین روزهای کانت به روایت ارنست تئودور آمادئوس هوفمان (۴۰)
نمایشنامه
نویسنده
آلفونسو ساستره
مترجم
مزدک صدر
شابک
978-622-06-0513-3
تعداد صفحات
102
نوبت چاپ
1
قطع
رقعی
جلد
شومیز
وزن
120
قیمت
980,000 ریال
جهان نمایش مجموعهای است از متنهایی که برای صحنهی نمایش یا دربارهی آن نوشته شدهاند. انواع نمایشنامه، چه برای اجرا و چه صرفاً برای خوانده شدن، از جمله نمایشنامههایی با اقتباس از آثار ادبی یا سینمایی، و نیز متنهای نظری در حوزهی درام و نقد آثار نمایشی، در این مجموعه جای میگیرند.
بله، بله، دوستان من… فیلسوف یونانی بی… بی… بیدلیل اظهار تأسف نمیکرد که میگفت: چه افسوس بزرگی… آدم باید در همان لحظهای بمیرد… که… تازه میبیند چگونه… چگونه… چگونه باید زندگی کند… این مرا به یاد حکایتی میاندازد که اتفاقاً در برخی کتابهایم آن را گفتهام. آن مریضی که حالش خیلی خراب بود اما همهی عالم هر روز به او میگفتند به نظرشان حالش بهتر شده، سر آخر روزی به دوستاش گفت: بله، بله، دارم از زور خوب شدن میمیرم!
ص ۸۶-۸۷
دختری از پرو اثر ماریو بارگاس یوسا ترجمه خجسته کیهان نشر پارسه تجدید چاپ شد
معرفی کتاب دختری از پرو اثر ماریو وارگاس یوسا
دختری از پرو اثر ماریو بارگاس یوسا داستانی در مورد 4 دهه از زندگی مردی به نام ریکاردو و عشق عجیب او به یک دختر اهل پرو می باشد . ریکاردو در دوران کودکی با دختری زیبا و شاد به نام لیلی آشنا می شود . لیلی دختری شیطان است که خود را شیلیایی معرفی می کند و هرگز سایر بچه ها را به خانه دعوت نمی نماید . ریکاردو عاشق لیلی است ولی بعد از مدتی معلوم می شود حرف های دختر بچه دروغ بوده و لیلی از آن محل می رود .
ماجرای رمان از این قرار است که ریکاردو نخستین بار در ابتدای نوجوانی در دهه 1950 در یکی از محلات لیما – پایتخت پرو – با دختری آشنا می شود که او را “شیلیایی کوچک” می نامند. این آشنایی نطفه عشقی طولانی مدت را در او می پرورد و سال ها ریکاردو را به دنبال دختر می کشاند. دختر اهل پرو دختری زیباست که اولویت اول زندگیش خودش می باشد ، او عاشق پول و تجملات است و برای رسیدن به آن ها هر کاری می کند . دخترک به دنبال مردهای پولدار و زندگی پرماجراست و خیلی راحت با پیدا کردن سوژه ثروت مندتر ، سوژه قبلی را در اوج نامردی رها می کند ... کتاب کشمکش های ریکاردو و دختر بد و روند عشق آنهاست .
این رمان ۷ فصل دارد که عناوین شان به این ترتیب است: دختران شیلیایی، نبرد چریکی، نقاش اسب ها در لندن مدرن، دیلماج قلعه مگارو، کودک صامت، آرکویمدس سازنده موج شکن ها، مارسلا در لاواپیز.
کتاب محمد پیامبری برای زمانه ما اثر کارن آرمسترانگ به همت انتشارات حکمت به چاپ سوم رسید
این کتاب تصویر شگفت انگیزی از بنیانگذار دینی است که همچنان روند تاریخ جهان را دگرگون می کند. داستان پیامبری اسلام بیش از پیش با زندگی امروز ما مرتبط شده است، چرا که بینشی عمیق درباره خاستگاه های حقیقی اسلامی به دست می دهد که روز به روز به دست عده معدود به افراط کشیده می شود. آرمسترانگ، برخلاف کسانی که اسلام را به عنوان دینی خشن و متعصب نفی می کنند، تصویری روشن، پذیرفتنی و متعادل از شخصیت اصلی یکی از ادیان بزرگ جهان ارائه می کند.
کتاب معناشناسی شناختی قرآن اثر علیرضا قائمی نیا به چاپ پنجم رسید
معناشناسی شناختی قرآن به یک معنا، تلاش برای دست یافتن به نقشه شناختی این کتاب آسمانی است. هدف نگارنده، بررسی سختار اطلاعاتی است که پایه و اساس تعابیر قرآنی قرار گرفته اند. این نقشه می تواند به ما نشان دهد که قرآن در توصیف موقعیت های گوناگون، چگونه مفهوم سازی می کند؟ آیا اصول مشترکی بر این مفهوم سازی ها حاکم است؟ و در صورت وجود این اصول، چگونه باید آنها را در فهم آیات به کار گیریم؟ پرواضح است که تهیه چنین نقشه ای، اهمیتی فوق العاده دارد و هدف از آن بسی فراتر از تفسیر قرآن می رود. کاملاً امکان پذیر است که مفسر بدون در دست داشتن چنین نقشه ای به تفسیر بپردازد و در تفسیر هم با مشکلاتی روبه رو شود. در واقع، مفسران خود تعابیر قرآنی را بررسی کرده اند، امام هرگز به دنبال این نبوده اند که اصول معناشناختی مشترک میان آنها را بیابند؛ و اگر هم در موارد محدودی آنها را به صورت ناآگاهانه به کار گرفته اند، هرگز نتوانسته اند آنها را به صورتی منسجم در فهم آیات به کار گیرند. تفسیرها از این نظر به شرح و توضیح جداگانه آیات می مانند که تک تک آیات را – بدون دقت در مفهوم سازی دیگر آیات – تفسیر می کنند و اگر هم به این مفهوم سازی ها دقت می کنند، آنها را در محدوده ای بسیار ناچیز به کار می گیرند؛ بنابراین، معناشناسی شناختی قرآن وظیفه ای بسیار سنگین بر عهده دارد. باید از تحلیل تعابیر قرآنی به اصول حاکم بر مفهوم سازی آن دست بیابیم و به کمک آن، اصول نقشه شناختی قرآن را ترسیم نماییم.
با سخن فوق، تفاوت این اثر با تفسیرهای قران روشن می شود. معناشناسی با تفسیر قرآن یکی نیست. برای ایضاح این نکته، به چند تفاوت این دو اشاره می کنیم:
1.در تفسیر تلاش می کنیم تا معانی آیات و مراد جدی آنها را بفهمیم؛ ولی در معناشناسی قرآن می خواهیم اصول کلی حاکم بر معانی آیات را بیابیم. در واقع، معناشناسی، نگاهی کلی تر به معانی آیات دارد و تفسیر به طور موردی معانی آیات را بررسی می کند.
2. هدف اصلی تفسیر، بررسی اصول کلی حاکم بر معانی آیات نیست و به بررسی معانی خود آیات می پردازد. در منابع تفسیری به طور پراکنده سخنیاز این اصول به میان آمده است؛ البته این اصول به طور نظام مند در منابع مذکور مطرح نشده اند.
3. در معناشناسی، اصول مذکور به طور نظام مند بررسی می شود؛ ولی در تفسیر به ارتباط آنها با یکدیگر و تأثیری که این ارتباط در معانی آیات می تواند داشته باشد، نظر نمی شود. مراد از «بررسی نظام مند»، بررسی ساختاراین اصول و ارتباط آنها با یکدیگر و تأثیر آنها در معانی آیات است.
4. با توجه به نکات فوق، روشن می شود که مباحث معناشناسی قرآن نسبت به مباحث تفسیری، بنیادی تر است؛ چراکه این مباحث در خود تفسیر تأثیر می گذارد. معناشناسی، بخشی مهم از مبانی تفسیر را بررسی می کند و می تواند با طرح مبانی جدید، در خود تفسیر هم تحول ایجاد کند.
کتاب معناشناسی شناختی قرآن در ده فصل شرح مطالب ذیل می پردازد:
فصل اول: زبان شناسی شناختی
فصل دوم: اصالت تعبیرهای قرآنی
فصل سوم: مفهوم سازی قرآنی و بافت آیات
فصل چهارم: پیش نمونه ها و مقولات معنایی در قرآن
فصل پنجم: شبکه های شعاعی در قرآن
فصل ششم: حرکت خیالی در ساختار معنایی قرآن
فصل هفتم: فضاهای ذهنی در قرآن
فصل هشتم: نقش تلفیق مفهومی در معناشناسی قرآن
فصل نهم: ساختار نیرو – پویایی آیات
فصل دهم: علیت و پنجره های علّی در معناشناسی قرآن
قطع
رقعی
شابک
1 ـ 123ـ 108 ـ 600 ـ 978
زبان
فارسی
نوبت چاپ
پنجم ـ 1402
تعداد صفحات
703
موضوع
معرفت شناسی
نويسنده/نويسندگان
علیرضا قائمی نیا